Voetpompen

Grid View:

voetpomp Airstep Digi manometer 7 bar aluminium zwart

(0)
76,80€

SKS Airstep Digi voetpomp Deze voetpomp overtuigt met een hoogwaardige, nauwkeurige digitale manometer. Op het zwarte led-display kun je de druk in fel oranje schrift perfect aflezen. De superieure s..

voetpomp Airstep met manometer 7 Bar 30 x 15 cm zwart

(0)
57,57€

SKS Airstep voetpomp De SKS Airstep vloerpomp brengt de beste kwaliteiten van de klassieke voetpomp en de vloerpomp samen in één product. Met deze pomp heb je nooit meer last van je rug! Bovendien is..

voetpomp dubbel 29 x 15 cm 4 bar staal blauw 4-delig

(0)
18,99€

Carpoint voetpomp Deze voetpomp is eenvoudig in gebruik en heeft een anti-slipprofiel zodat jouw voet niet gemakkelijk van de pomp afglijdt. Inclusief 3-delige ventieldoppen geschikt voor fietsen, (s..

voetpomp M1 27 cm 8 Bar aluminium zwart

(0)
6,17€

AMIGO M1 voetpomp Een voetpomp die uitnodigt om te pompen, inclusief drukmeter? Dat vind je nergens! Behalve bij AMIGO. Deze stevige voetpomp is slechts 27 cm hoog en dus lekker compact, maar biedt t..

voetpomp met manometer 7 bar staal zwart

(0)
25,46€

Carpoint voetpomp met manometer Zorg ervoor dat jij altijd alles op kunt pompen als je met de auto op pad gaat. Met deze voetpomp pomp je objecten tot wel 7 Bar op. Je banden op spanning houden is ge..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)