Voorzitjes

Grid View:

fietszitje Air voor junior mesh zwart/wit/geel

(0)
68,96€

Qibbel fietszitje Air voor Fietsen met je baby is veiliger, makkelijker en leuker met een licht voorzitje. Het Qibbel Air voorzitje is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook nog eens comf..

Niet op voorraad
Quickview

fietszitje voor basiselement Q140 antraciet

(0)
37,14€

Qibbel fietszitje voor basiselement Q140 Hoe heerlijk is het om als ouder en kind samen te bewegen en fietsend de omgeving te ontdekken. Met dit comfortabele en veilige fietszitje is dat geen problee..

fietszitje voor Bilby junior met windscherm zwart/grijs

(0)
75,36€

Polisport fietszitje voor Bilby junior met windscherm Neem je kind veilig mee op de fiets met dit Bilby voorzitje. Het zitje is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is ergonomisch gevormd, zodat hij ..

Fietszitje voor Bilby junior zwart

(0)
45,61€

Polisport Bilby fietszitje De kinderzitjes van polisport zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 15 kg, dit houdt in dat je kind in dit fietsstoeltje kan vanaf ongeveer 9 maanden tot en met +/- 3 jaar...

fietszitje voor Mini zwart

(0)
112,01€

Yepp Mini fietszitje voor. Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van . Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en..

Guppy Fietszitje Voor Zwart Grijs

(0)
48,44€

De Guppy Mini is een voorzitje, voor kinderen die al zelfstandig kunnen zitten. Het slanke zitje met armsteunen wordt eenvoudig gemonteerd op de stuurpen en de voetbakjes zijn verstelbaar zónder geree..

voorzitje Air Q850 junior mesh zwart

(0)
70,71€

Qibbel Air Q850 voorzitje Het Air Q850 voorzitje van Qibbel is perfect om je kleine jongen of meid mee te nemen onderweg. Het zitje is comfortabel, licht en ventileert zeer goed. Dit komt voornamelij..

voorzitje Air Q860 junior mesh zwart/grijs

(0)
70,71€

Qibbel Air Q860 voorzitje Het Air Q860 voorzitje van Qibbel is perfect om je kleine jongen of meid mee te nemen onderweg. Het zitje is comfortabel, licht en ventileert zeer goed. Dit komt voornamelij..

1 - 8 van 8 (1 pagina's)